Hautausautot

Meillä on pitkät perinteet erikoisautojen valmistajana ja myyjänä. Erkki Niskanen aloitti korien räätälöinnin jo vuonna 1975. Auto oli tuolloin Mercedes Benz 220 D korimallia W115, jonka autoharrastajat muistavat pystylamppu mesenä. Siitä alkoi erikoisautojen rakentaminen.

Toivottavasti pojasta polvi paranee. Jo yli 20 vuotta alalla, asiakkaiden kuuntelu ja heidän tarpeidensa toteuttaminen toimivat "punaisena lankana" jokapäiväisessä työnteossa.

Määrätietoinen työ ja ensiluokkaiset tuotteet ovat saavuttaneet vakiintuneen asiakaskunnan ja lähes jokaisessa Suomen kolkassa töitä tehdään Mobile-Starsin kalustolla. Ivalosta Helsinkiin, Joensuusta Kokkolaan. Ja toki niitten välissäkin.

Hautausautojen tuonti ja myyntiHautausautohan on yrittäjän tärkeimpiä työvälineitä ja toisaalta myös käyntikortti yritykselle.

Vuosien kokemus hautausautomarkkinoilta on luonut verkostot ympäri Euroopan ja toimitammekin jatkuvasti myös käytettyjä saattueautoja Saksasta, Italiasta ja Hollannista. Varustamme myös nämä juurikin asiakkaiden toiveiden mukaisesti, mm. pyörivin pikkulavetein, verhoin jne. Moottorin lämmitykset ja talvirenkaat järjestyvät myös niin sovittaessa.

Toimitamme asiakkaillemme koko ajan erilaisia tila- ym. autoja, jotka varustamme hautausautokäyttöön. Niitä toimitamme ostajan toivomusten mukaisilla varusteilla ja moottorivaihtoehdoilla. Niiden hyvänä puolena on tietenkin se, että auton voi 4 vuoden käytön jälkeen muuttaa normaaliksi henkilöautoksi.

Tila-autoratkaisuista suosituin tällä hetkellä on Lancia Voyager, joka tulee meille Saksan markkinoilta. Näissä autoissa on luonnollisesti Euroopan kattavat tehdastakuut. Lisäksi varustamme Mercedeksen malleista: R-sarjaa, GL-sarjaa, uutta V-sarjaa. Sekä myös Volkswagen Caddya.

Pitkäaikainen kokemus ja oma saksalainen henkilökunta takaavat tuomiemme autojen laadun ja siten asiakkaamme ovat poikkeuksetta olleet tyytyväisiä.

Kuvia erilaisista lavetti- ja sisustusratkaisuista löydät Lavetit-sivulta. Myynnissä-sivulta voit tarkistaa, löytyykö varastostamme sinulle sopiva auto.